- 500 g fasole boabe
- 700 g scarita
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- o jumatate de ardei gogosar
- o cutie rosii cuburi in sos
- sare, piper, cimbru
 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 8
																												Timp de preparare: peste 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:
						
    - Fasolea am pus-o la fiert intr-o craticiara. Am schimbat apa de doua ori.
- Am pus si apa la fiert, sa adaug peste legume. 
- Intr-o oala, am pus ulei, am adaugat carnea, am calit-o putin, apoi am adaugat legumele tocate si am mai lasat 15 min pe foc. Am adaugat si rosiile. Am mai lasat sa fiarba cateva minute, apoi am adaugat fasolea fiarta, sare, piper, cimbru si apa fierbinte.
- Am lasat sa fiarba o ora si ceva.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.