Ciorba de fasole (de post)

de Tabita _ in Mancaruri de post, 27 Apr 2013 | 4774 vizualizari

 

O ciorba de fasole hranitoare si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 conseva cu fasole de 820 g
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole (de post):

Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa. 

Se adauga morcovul si radacina de  patrunjel tocate marunt.

Se adauga cam 2 litri de apa.

Se taie ardeiul marunt si se adauga cand morcovii se inmoaie putin.

Se scurge apa din conserva sau borcanul cu fasole, se clateste bine fasolea si se adauga cand legumele sunt aproape fierte. Se mai fierb aproximativ 10 minute.

Adaugam si pasta de tomate.

Potrivim gustul de sare si piper .

Presaram  patrunjelul si stingem  focul.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana si ceapa daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Telina cu sos de mustar