Ciorba de loboda servita cu crutoane

de Valclaudia in Ciorbe, 4 Iun 2016 | 2981 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi mari
  • 3-4 linguri de ulei
  • 500 gr. frunze de loboda verde si rosie
  • sare dupa gust
  • 2l apa plata
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • cca 200 ml bors (din comert am avut eu)
  • leustean verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • crutoane pentru servire (perle aurii din comert am avut eu)
  • bobite de mustar pentru servire (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda servita cu crutoane:

Frunzele de loboda se curata de pe tulpini si se spala in mai multe ape, apoi se pun la scurs si se taie fasii.

Cepele verzi si morcovii se curata, se spala sub jet de apa rece.

Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si morcovul ras, lasam la sotat legumele  cca 5 minute.

Adaugam apoi apa plata, mixul din boabe de piper, sare dupa gust si cand apa da in clocot adaugam loboda.

Lasam cca 15 minute la foc mediu, punem borsul si foaia de dafin.

Mai dam cateva clocote si oprim focul.

Presaram verdeata verde proaspat tocata si servim ciorba cu crutoane si bobite de mustar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda servita cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

simona72 1

08.06.2016, 09:15

diaconta 1

09.06.2016, 22:57

Ia sa vad si eu cum e ciorbita asta

mihaelar63 1

02.12.2018, 00:20

Buna !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana