Ciorba de oase

de susu in Ciorbe, 8 Feb 2011 | 5724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   Oase de porc sau vita
  • 1 telina mica
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 cartof
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • Bors sau zarzare
  • 2 oua      
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase:

Se spala putin oasele sub un jet de apa rece si se pune pe foc cu apa rece si putina sare. Se spumuieste cat este nevoie si se pregatesc legumele. Ceapa, ardeiul si albitura se toaca marunt iar morcovul se da prin razatoarea mica. Am calit ceapa, apoi ardeiul si morcovul. Le-am adaugat la ciorba, am pus si o parte din verdeata si cartoful taiat cubulete. Spre sfarsit se scot oasele si se scoate carnea de pe ele, se taie bucati mai mici si se pun inapoi in oala. Cand au fiert legumele se adauga pasta de rosii desfacuta in putina zeama de ciorba, potrivim de sare si condimente si la urma punem borsul oparit. Eu am avut pasta de corcoduse congelate care sunt grozave, sunt acrisoare, contin vitamina c si da un gust deosebit ciorbitei. Se bat ouale zdrente si se trantesc  in ciorba. Se pune restul de verdeata si se acopera cu capac. Se serveste cu smantana, ceapa sau ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

DIANA B 1

09.02.2011, 10:32

Cu bors , ca zarzare n-am la congelator

elena1988 1

09.02.2011, 11:08

christyansen 1

27.10.2022, 12:15

delir bravooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu costita afumata