Ciorba de oase cu zeama de varza

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 3 Feb 2018 | 3411 vizualizari

 

Bineinteles ca pe oase trebuie sa fie si carnita!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg oase cu carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1/2 telina
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceasca orez
  • 1 litru zeama de varza
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 3 litri apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase cu zeama de varza:

Se spala oasele de porc, in caz ca sunt mari se portioneaza si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se lasa sa fiarba la foc mic ~ 1 ora. Se strecoara supa si se pune din nou la foc cu zarzavatul tocat marunt sau dat prin razatoarea mare. Oasele le puteti lasa asa cum sunt sau puteti aduna carnea de pe ele si punem doar carnea in ciorba.

Dupa cateva clocote se adauga si orezul ales si spalat. Cand zarzavatul este fiert, se adauga bulionul si zeama de varza fiarta separat. Dupa ce oprim focul, se adauga patrunjelul si leusteanul taiate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta romaneasca traditionala de ciorba de legume cu zeama de varza