Ciorba de os

de Ina in Ciorbe, 8 Iul 2011 | 10027 vizualizari

 

Nu este una din preferatele mele, dar cand o fac imi place atat de mult mirosul, incat imi umplu farfuria instantaneu :D

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • o capatana telina
  • un pastarnac
  • un ardei gras
  • 3 cartofi
  • o cutie cu rosii in bulion
  • oase de porc
  • sare
  • 1 litru de bors 
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os:

Legumele ( mai putin cartofii ) le-am dat pe razatoarea mare de la robot si le-am calit pe jumatate in 50 ml ulei si o cescuta cu apa, in care am pus sare  si putin cimbru. Am adaugat apoi rosiile si 3-4 litri cu apa , dupa care am pus la fiert si oasele de porc , pe care le-am oparit in prealabil, separat.  Cand carnea e suficient de fiarta , adaugam  cartofii taiati cubulete si fierbem in continuare.  La final  turnam borsul, fierbinte.

 Potrivim de sare si  presaram leustean verde, din abundenta. 

 

 

TIPS-URI

1

Legumele putin calite vor da o aroma deosebita ciorbelor. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]