Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

de Sidy in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 6464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 radacina patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • praz
  • 2-3 catei usturo
  • i150 g carnati de casa afumat
  • smantana
  • zeama de varza murata
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata:

Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.

Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si condimentele.Se lasa sa fiarba.

Intr-o cratita se pune la fiert apa cu 4 liguri otet si o lingurita plina cu sare si cateva frunze de patrunjel.Cand fierbe se pun ouale sparte pe rand si se lasa sa fiarba pina se incheaga albusul. Se scot ouale cu ajutorul spumierei si se introduc in ciorba in momentul in care toate legumele sunt fierte.

Ceapa rosie se arunca. Se adauga zeama de varza dupa gustul fiecareia. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

vanilla 1

04.11.2010, 13:14

Sylvia 1

04.11.2010, 16:30

F interesanta reteta, suna bine

mariadan 1

04.11.2010, 18:45

vai buna sant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace