Ciorba de pasare cu smantana

de Bunica in Ciorbe, 10 Mai 2020 | 2612 vizualizari

 

Cioba de pasare cu smantana este un preparat delicios.Se serveste fierbinte.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pasare cu os
  • 1 morcov
  • 1 buc. telina mica
  • 1 buc. radacina de pastarnac
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de leustean
  • 2 linguri smantana
  • 1ou
  • sare dupa gust
  • 1
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pasare cu smantana:

Bucatile portionate, spalate se pun la fiert.

Cand a inceput sa clocoteasca, se arunca apa ,se spala carnea si se pun iar la fiert.

Cand carnea este aproape fiarta se pun legumele.

Legumele curatate,spalate se toaca in cuburi mici.

Oul se bate usor cu o furculita si se amesteca ,cu smantana.

Cand legumele sunt fierte se da focul la minim si in oala de cioba de toarna smantana.

Se lasa sa mai fiarba 2 minute si se stinge focul.

Leusteanul spalat si tocat marunt se pune peste cioba din oala.

Se serveste fierbinte/calda cu ardei iute murat sau verde.

TIPS-URI

1

Carnea de pasare este fiarta cand pielea de la incheietura este plesnita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Tabita _ 1

11.05.2020, 00:18

Rocsi 1

11.05.2020, 19:31

Este o ciorba buna, buna! Vin la masa!

dantes 1

13.05.2020, 10:32

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana