Ciorba de pastai cu afumatura

de Adrian2016 in Supe/Ciorbe, 28 Iul 2016 | 4421 vizualizari

 

O ciorba simpla care nu necesita multa bataie de cap si daca ai si o oala minune e si mai bine.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole pastai
  • 400 gr kaizer afumat
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 2 cepe
  • 200 gr pulpa de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • tarhon
  • zeama de tarhon
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu afumatura:

      Pentru inceput am spalat legumele bine. Fasolea am rupt-o in bucati potrivite, nu imi place sa fie pastaia mare. Ceapa, ardeiul si morcovul le-am taiat cubulete. Kaizerul l-am taiat feliute.

      Intr-o tigaie separat am pus putin ulei, am calit kaizerul, ceapa si am adaugat pulpa de rosii.Intr-o oala am pus fasolea, morcovul impreuna cu ceapa, ardeiul si kaizerul calit,am complectat cu apa si am lasat la fiert 40 de minute. La sfarsit am condimentat cu sare, piper, tarhon, am adaugat usturoiul taiat feliute si am acrit cu zeama de tarhon.Pofta buna.

TIPS-URI

1

In loc de tarhon putem folosi otet alb care va accentua aromele.

2

Putem adauga si marar tocat, dupa gustul fiecaruia.

3

Se poate drege cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]