Ciorba de perisoare

de mioritica in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 4689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne tocata amestec
  • 4 cepe,
  • 2 ardei grasi,
  • 1 morcov,
  • 2 rosii,
  • telina,
  • pastarnac
  • 3litri apa
  • bors
  • 2oua
  • bulion sau pasta de rosii
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pune apa la fiert impreuna cu ardeiul, cele 2 cepe, morcovul si celelelte legume. Cat timp se fierb preparam carnea de perisoare: punem peste carne 2 cepe , cimbru, 1ou si sare sau delikat. Amestecam bine si formam perisoarele. Cand s-au fiert legumele se pun perisoarele in oala. La terminare se pune bulion, borsul ,sare dupa gust si oul batut cu putina zeama din ciorba si verdeata.

TIPS-URI

1

este foarte buna si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

mioritica 1

06.10.2010, 18:47

da ai dreptate e buna

elena1988 1

24.02.2011, 09:20

MVMih 1

29.03.2011, 11:05

La multi ani!
Buna ciorbitza, cam goala strachioara...inseamna ca s-a infruptat cineva din ea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi)