Ciorba de perisoare

de Lily_Musat in Ciorbe, 25 Iun 2009 | 17364 vizualizari

 

Daca e acrisoara este foarte buna!

 

INGREDIENTE

Pentru zeama:
  • 5 cepe verzi
  • 1/2 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • 1 cana de bors
  • 200 ml suc de rosii
Pentru 15 perisoare:
  • 200 g carne tocata
  • 3 linguri orez
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine.

Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea.

Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute.

Adaugam verdeata la sfarsit.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta