Ciorba de perisoare

de housy in Ciorbe, 26 Noi 2010 | 5123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe rosii
  • 1 gogosar verde
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 ou
  • apa
  • 1 cana bors
  • 1 linguru pasta de ardei rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

 

ceapa, morcovul, telina curatate

legumele toate spalate

taiate cubulete ceapa, morcovul, telina si gogosarul

legumele se pun in oala cu apa la fiert

intr-un bol separat se pune carnea tocata, orezul, sarea, piperul, patrunjelul, oul si se framanta bine cu mana, pana se omogenizeaza totul

din compozitia rezultata se formeaza bilute in palma si se aseaza pe o farfurie

cand supa de legume clocoteste se da drumul in oala, rand pe rand, la toate bilutele de carne

se lasa pe foc aprox. 15 minute pana se fierb bine perisoarele

cand e aproape gata se adauga borsul in prealabil clocotit

se adauga si pasta de ardei pentru culoare

se stinge focul, se pune capacul si se lasa la cald.

                                O lingura de smantana de puneti in farfurie ati dat lovitura!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]