Ciorba de perisoare

de adry88 in Ciorbe, 5 Sep 2011 | 3550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de vita
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • boaia de ardei
  • 4 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean verde
  • 2 linguri bulion
  • 1 lamaie
  • 100 ml ulei
  • 1 galbenus
  • 100 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se curata legumele si se toaca marunt

Se caleste ceapa putin, se adauga restul legumelor si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga bulionul, se amesteca si se opreste focul. Se adauga intr-o cratita mai mare. Se adauga si cartofii, apa si se pune la foc.

Se pregatesc perisoarele-carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si scurs bine de apa. Se potriveste de sare, piper, boaia de ardei dupa gust. Se adauga putin patrunjel verde tocat marunt. Se amesteca bine

Cu mainele umede formam perisoarele, le asezam pe un platou si cand ciorba incepe sa fiarba,dam focul mic si adaugam perisoarele si nu mai amestecam. Adaugam si mararul, leusteanul tocat

Cand este gata ciorba oprim focul si potrivim de sare, piper, zeama de lamaie dupa gust

Batem galbenusul cu smantana si adaugam in ciorba, adaugam si patrunjelul verde tocat si acoperim oala,lasam 15 min dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare