Ciorba de perisoare

de nadiuta123 in Ciorbe, 1 Feb 2012 | 3999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata
  • 2 cepe,
  • 3 cartofi,
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu,
  • zeama de la o lamaie,
  • 2 oua,
  • verdeata
  • Bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala se pune apa la foc sa fiarba adaugand un praf de sare. Se curata legumele si se taie marunt si se adauga sa fiarba. Carnea tocata se pregateste cu ceapa, orez, sare si piper si un ou. Dupa ce legumele sunt aproape fierte cu mana uda se formeaza mingiute din carnea tocata si se adauga in oala sa fiarba. Se adauga bulionul, verdeata si se mai lasa putin sa fiarba. Oul se bate cu cu zeama de lamaie si se adauga peste ciorba.

Se orneaza cu verdeata.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu orez