Ciorba de perisoare

de Zamfira in Ciorbe, 15 Apr 2012 | 3230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina
  • radacina patrunjel
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 gulie
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • bulion
  • otet sau bors
  • leustean si patrunjel verde
  • smantana

Perisoare:

  • 700 gr. carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 150 gr. orez
  • 1 ceapa mare
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Curatam legumele si le punem la fiert in apa cu putina sare. Adaugam de la inceput bulionul si leusteanul. 

Pregatim perisoarele: amestecam carnea tocata de pui cu ceapa tocata marunt, oul intreg, orezul spalat, sare si piper.

Dupa 30 minute de fierbere incepem sa adaugam perisoarele. Formam mici bilute din compozitia pregatita. Lasam sa fiarba impreuna cu legumele inca 20 minute. Se poate adauga si o lingura de ulei.

Oprim fierberea ciorbei pentru a adauga otetul (borsul) si smanatana. 

Am adaugat 4 linguri de otet. La smanatana (400 gr.) am adaugat putina faina (2 linguri) am amestecat si am adaugat putina ciorba fierbinte si abia apoi am adaugat totul in ciorba. In final adaugam patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta