Ciorba de perisoare

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 1 Feb 2010 | 4786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei  gras
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura si jum  de bors maggi(sau 250 ml bors)
  • pasta si bulion
  • perisoare:
  • 500g carne tocata
  • 3 linguri orez
  • 1 ou
  • delikat  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se da morcovul si ceapa  pe razatoarea mare,se calesc in putin ulei si apoi se adauga apa si se pune la fiert.Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba adat intr-un clocat reducem flacara si punem perisoarele cu grija in oala,iar apoi marim flacara,adaugam ardeiul si rosiile si lasam sa fiarba.

Dupa aprox. 1 h incercati perisoarele si daca sunt fierte adaugati borsul si pasta si mai lasati putin sa fiarba!servim cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]