Ciorba de perisoare

de Geanina87 in Ciorbe, 13 Noi 2012 | 4001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 200 g pulpa de rosii
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • bors
  • patrunjel (eu nu am avut :((
  • Pentru perisoare:
  • o cescuta de orez
  • 300 g carne de vita
  • 1 ou
  • 1 lingura ceapa tocata marunt
  • 1 lingura de morcov ras pe razatoarea mica
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala punem apa la fiert, iar cand clocoteste adaugam legumele: morcovul si dovlecelul rasi pe razatoarea mica, ceapa taiata marunt si ardeiul fasii. Sa nu uitam sa pastram o lingura de ceapa si una de morcov pentru compozitia de perisoare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pulpa de rosii impreuna cu uleiul. Se sareaza si dupa inca vreo 5 minute se acreste cu bors.

Intre timp se amesteca ingredientele pentru perisoare si cu mana inmuiata in apa calduta, facem bilute pe care le introducem in ciorba. Am lasat pe foc pana au fiert perisoarele, dupa care am servit cu paine calda de casa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de Craciun