Se pune apa la fiert intr-o cratita de 6 l impreuna cu rasolul.
Adaugam legumele taiate cubulete si ceapa taiata solzisori si lasam la fiert aproximativ 20 de minute.
Intre timp facem perisoarele.
Orezul inflorit se pune intr-un bol, adaugam carnea, cele 2 oua, sarea si piperul dupa gust si patrunjel verde.
Amestecam compozitia si formam bilute pe care le asezam pe un platou presarat cu faina (pentru a nu se lipii de platou).
Daca zarzavatul este fiert adaugam perisoarele si ketceapul.
Lasam 15-20 de min. la fiert si cand perisoarele s-au ridicat la suprafata potrivim de sare, piper si zeama de varza.
Presaram frunze de telina si patrunjel si mai lasam 15-20 de min. la foc mic.
Gustam si daca dorim mai acra ciorba mai adaugam zeama de varza.
Servim cu smantana si ardei iute.
Pofta buna!