Ciorba de perisoare

de Rahela Velicu in Ciorbe, 9 Ian 2018 | 6965 vizualizari

 

Asa am invatat sa fac perisoarele de la soacra mea si imi ies perfect de fiecare data.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 pastranac
  • 1 ou
  • 4-5 linguri pasta de tomate / bulion
  • leustean
  • sare
  • sare de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Taiem ceapa cubulete, pastarnacul rondele, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem la fiert pentru 20 de min.

Adaugam pasta de tomate si lasam sa mai dea odata in clocot.

Intre timp pregatim perisoarele. Punem orezul pentru 10 minute in apa clocotita si-l lasam la foc mic. Amestecam apoi 100 g din orez cu carnea si cu oul si omogenizam bine. Restul de orez il punem in ciorba.

Formam perisoarele pe care le punem pe rand in ciorba clocotita si lasam la fiert inca 20-25 de min. La final adaugam leusteanul si potrivim cu sare si sare de lamaie. 

TIPS-URI

1

Punem perisoarele in ciorba clocotita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei de post