Ciorba de perisoare cu orez

de AnyCostescu in Ciorbe, 24 Oct 2012 | 17793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1 ou
  • condimente
  • 2 lg faina
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceasca orez
  • smantana
  • bors acru
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o rosie decojita
  • patrunjel tocat
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu orez:

Ceapa, morcovul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Se umple oala cu apa aproximativ 3 litri si se lasa la fiert. Cand fierbe se pune o ceasca de orez spalat in prealabil. Intre timp se amesteca carnea cu condimente, faina, ou, usturoi si se fac perisoare cu mana umeda. Se pun in oala. Se lasa pana sunt fierte perisoarele dar si orezul, se pune bors acru dupa preferinta fiecaruia, apoi se drege cu smantana. Se orneaza cu patrunjel tocat si leustean.

Se serveste imediat :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie