Ciorba de perisoare din carne de pui

de amalia01 in Ciorbe, 29 Noi 2015 | 2959 vizualizari

 

#gatescpentruocarte 


Mi-a placut foarte mult aceasta initiativa si, bine-inteles, nu am putut sta deoparte.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 300g de carne tocata de pui
  • 100g de orez
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 fir de leustean verde
  • 250 ml bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din carne de pui:

Morcovii, telina si ceapa se toaca marunt, se soteaza trei minute in putin ulei, se acopera cu trei litri de apa si se lasa sa fiarba.

Intre timp preparam perisoarele, amestecand carnea tocata cu orezul, felia de paine inmuiata in apa si galbenusul de ou, apoi  modelam bilute cu mana uda si le dam prin faina.


Cand legumele sunt fierte punem perisoarele in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic 30 min, pana cand perisoarele se ridica deasupra.

In acest moment adaugam bulionul si mai lasam sa fiarba cateva clocote. La final adaugi leusteanul tocat fin, stingi focul si acoperi cu un capac.

 

TIPS-URI

1

pui

2

ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, de post