Ciorba de porc cu legume

de mirela0911 in Ciorbe, 1 Ian 2011 | 8704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (eu am avut o lopatica de la porc)
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac 
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • mazare
  • varza alba
  • fasole verde
  • ardei rosu, ardei verde
  • cartofi
  • putin ulei
  • bulion
  • sare dupa gust
  • frunze de patrunjel 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu legume:

Am pus la fiert lopatica. Cand a fost aproape gata, am luat carnea de pe ea, am taiat-o marunt si am lasat-o deoparte.

Am curatat si taiat cubulete morcovul, pastarnacul si telina. Ceapa am taiat-o marunt si le-am pus la calit in putin ulei. Am turnat peste apa in care a fiert carnea, am completat cu apa si am lasat sa fiarba sub capac.

Pe parcurs am adaugat varza (nu foarte multa ca sa nu-i dea gust de lucicos), mazarea, ardeii, fasolea verde, cartofii si carnea. Spre final se adauga bulionul si se mai lasa sa dea cateva clocote apoi se ia de pe foc. Se presara cu patrunjel verde tocat marunt.

Legumele se adauga in ciorba in functie de starea in care se afla ele. De ex.: eu am avut mazare la congelator si am pus-o la fiert mai repede; fasolea de la borcan am adaugat-o odata cu cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]