Ciorba de ''potroace''

de Ana_Maria269 in Ciorbe, 26 Ian 2012 | 9541 vizualizari

 

Am preparat o reteta de Ciorba de potroace

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • o casoleta de pipote si inimi (500-600g)
  • 2 morcovi
  • o albitura
  • o telina mica
  • 1 ceasca mica de orez
  • 1 l de zeama de varza
  • patrunjel
  • leustean
  • 2 linguri de bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ''potroace'':

Intr-o cratita cu 2 l de apa se pune carnea la fiert (aripi, pipote, inimi) cu un strop de sare.

Se ia spuma de cate ori este nevoie si se lasa sa fiarba incet.

Intre timp se spala zarzavaturile si se rad intr-o cratita unde se calesc cu 2 linguri de ulei. Se adauga orezul si se mai calesc impreuna inca 1 min.. Se trece zeama de la supa printr-o strecuratoare si se adauga peste zarzavaturi si orez.

Carnea se spala si se adauga in cratita si lasa la fiert inca 30 de min. impreuna.

Apoi, zeama de varza se fierbe separat si se varsa in cioba. Se pune zeama de varza si se potriveste de gust. Se adauga cele 2 linguri de bulion. Patrunjel si leusetean din abundenta.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ''potroace''" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Ana_Maria269 1

28.01.2012, 09:39

Va multumesc!!!

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 22:44

as incerca si eu

kristina_kitty 1

28.04.2012, 11:41

si mie nu mi-ai dat,dar sigur este extraordinar de buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de somn