Ciorba de ''potroace''

de Ana_Maria269 in Ciorbe, 26 Ian 2012 | 10021 vizualizari

 

Am preparat o reteta de Ciorba de potroace

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • o casoleta de pipote si inimi (500-600g)
  • 2 morcovi
  • o albitura
  • o telina mica
  • 1 ceasca mica de orez
  • 1 l de zeama de varza
  • patrunjel
  • leustean
  • 2 linguri de bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ''potroace'':

Intr-o cratita cu 2 l de apa se pune carnea la fiert (aripi, pipote, inimi) cu un strop de sare.

Se ia spuma de cate ori este nevoie si se lasa sa fiarba incet.

Intre timp se spala zarzavaturile si se rad intr-o cratita unde se calesc cu 2 linguri de ulei. Se adauga orezul si se mai calesc impreuna inca 1 min.. Se trece zeama de la supa printr-o strecuratoare si se adauga peste zarzavaturi si orez.

Carnea se spala si se adauga in cratita si lasa la fiert inca 30 de min. impreuna.

Apoi, zeama de varza se fierbe separat si se varsa in cioba. Se pune zeama de varza si se potriveste de gust. Se adauga cele 2 linguri de bulion. Patrunjel si leusetean din abundenta.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ''potroace''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]