Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza

de Nadyne in Ciorbe, 21 Dec 2016 | 5184 vizualizari

 

  Recomandata petrecaretilor! Avand in vedere ca ne asteapta zile "grele", este binevenita.

 

INGREDIENTE

  • 800 g -1kg tacamuri de curcan
  • 2 cepe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ţelină mică
  • 2 ardei grasi, rosu si verde
  • 1 /2 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri de orez
  • 1 legătură leuştean
  • 1 l zeama de varza
  • cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza:

     Spalam si taiem, daca e nevoie, tacamurile si le punem la fiert in apa rece.

     Spumam si lasam sa fiarba bine carnea.

    Intre timp, taiem legumele: ceapa marunt, ardeii fasii, iar morcovii si telina le razuim pe razatoarea cu ochiuri mari.

     Cand carnea este aproape fiarta, adaugam legumele si cimbrul.

     Dupa vreo 10 minute, punem cartofii, taiati cuburi si orezul.

    Spre final, adaugam rosiile, lasam sa dea cateva clocote, apoi zeama de varza dupa gust.

   Mai lasam sa fiarba putin, potrivim gustul de sare (daca mai e cazul) si punem leusteanul tocat marunt.

     Servim cu ardei iute.

     Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de viţel cu praz