Ciorba de pui

de slowfoodcuisine in Ciorbe, 26 Feb 2011 | 4733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • gogosar
  • radacina de patrunjel
  • frunze de patrunjel
  • zeama de lamaie
  • sare, piper
  • suc de rosii
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Am portionat puiul, l-am fiert si rasfiert pana ce carnea a fost moale. In tot acest timp am cules din oala spuma formata. Am portionat puiul. Am tocat marunt legumele si le-am calit in 2 linguri de masline. Am adaugat bucatile si supa de pui si sucul de rosii. Am lasat sa mai fiarba cateva clocote sa se imprieteneasca aromele, am potrivit la gust cu sare, piper si zeama de lamaie. Am presarat patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]