Ciorba de pui

de Florin A in Ciorbe, 30 Dec 2015 | 12048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de pui
  • un litru de bors
  • 100 ml suc de rosii
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • o telina mica
  • un morcov
  • un pastarnac
  • doi cartofi
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • ardei gras galben
  • ardei gras portocaliu
  • sare dupa gust
  • verdeturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Carnea curatata si spalata, se pune la fiert, in apa rece.

La nevoie, se aduna spuma formata.

Intre timp se toaca legumele si se adauga in oala cu carne. Cand aceasta din urma este bine fiarta, se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si borsul.

Se lasa sa dea ciorba in clocot de cateva ori, dupa care se opreste focul si se presara verdeturile.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]