CIORBA DE PUI A LA GREC

de ela in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 8622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600gr piept de pui,
  • 150gr smantana,
  • 150ml lapte,
  • 2galbenusuri de ou,
  • 2morcovi mici,
  • 1cartof,
  • 4linguri orez,
  • 1radacina patrunjel,
  • 1ceapa,
  • 1lamaie,
  • sare,
  • patrunjel frunze,
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE PUI A LA GREC:

Morcovul si radacina de patrunjel se curata si se taie rondele subtiri,se pun in putin ulei de masline si le lasam la calit 5minute.Ceapa o dam pe razatoare sau o mixam si o punem peste morcov si pastarnac si stingem tot  cu apa lasand sa dea cateva clocote.Completam cu apa,vreo 3 litri.Taiam carnea marunt si o punem in oala, adaugam orezul spalat si cartoful curatat si taiat cubulete, condimentam dupa gust cu sare.Lasam pe foc pana carnea este bine fiarta.Spre sfarsit adaugam zeama de la lamaia stoarsa.Amestecam galbenusurile de ou cu laptele si smantana,omogenizand bine si turnam peste compozitie treptat un polonic din ciorba de pe foc si apoi rasturnam totul in oala.Punem patrunjelul tocat marunt,potrivim de gust daca mai trebuie si mai lasam sa dea cateva clocote.La servire se mai pune putin patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PUI A LA GREC" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]