Ciorba de pui cu fidea

de Oana in Ciorbe, 2 Mai 2009 | 45611 vizualizari

 

Avantajul la ciorba de pui este ca se face foarte repede, legumele fierb in acelasi timp cu carnea si intr-o ora ciorbita e gata! Noua ne place ciorba acra, cu bors!

 

INGREDIENTE

  • i kg aripioare de pui
  • doi morcovi
  • o bucata de telina
  • un ardei gra
  • o ceapa
  • un dovlecel
  • doi cartofiori
  • 1 l bors
  • o cutie rosii in bulion
  • fidea
  • sare
  • un ou
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fidea:

Iata cum am preparat aceasta reteta de Ciorba de pui:

Aripioare de pui le-am curatat, spalat si oparit cu apa fiarta, apoi le-am lasat pe foc pana a iesit spuma din carne. Am spalat carnea cu apa rece si apoi am pus-o la fiert.

Legumele pentru ciorba le-am curatat, spalat si taiat cubulete. Pe masura ce le taiam le si aruncam in oala, la fiert. Lasam pe foc vreo 20-30 de minute, verificam morcovul si daca e fiert inseamna ca si celelalte legume sunt gata, carnita deasemenea.

Punem un litru de bors proaspat, o cutie de rosii in bulion de 400g, rosiile taiate cubulete, si mai lasam 10 minute la fiert. Adaugam apoi fideaua si dupa ce oprim focul batem un ou “zdrente” si presaram patrunjel proaspat taiat marunt.

Pofta buna si succes in prepararea retetei de Ciorba de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors