Ciorba de pui cu legume

de Constelatialeu in Ciorbe, 16 Iul 2016 | 17288 vizualizari

 

Asa pofta mi s-o pus de niste ciorbita de pui cu legume, marar si acrita cu bulion de zarzare....pentru fitomani de genul ''tacamurile de pui '' sunt pentru caini, sa cante la alta masa, ca a mea e ocupata.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg tacamuri de pui (spinari si gaturi)
  • 300 g dovlecel taiat cubulete mici
  • 160 g ardei gras rosu si portocaliu taiat cubulete
  • 55 gpastarnac taiat cubulete
  • 75 g morcov taiat cubulete
  • 130 g ceapa taiata marunt
  • 170 g fasole galbena latam rupta bucati mai mici
  • 180 g cartof taiat cubulete mici
  • sare
  • 1 legatura cu marar
  • 1 ou
  • bulion de zarzare
  • ulei pentru calit
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu legume:

Mai intai, spalam tacamurile de pui si le punem la fiert, cu un pic de sare, intr-o oala cu cca. 6 l apa. Avem grija sa spumam din cand in cand. Cat timp fierbe carnea de pui, ne apucam de legume, sa le curatam si taiem. Punem o tigaie pe foc sa se incinga, adaugam cca. 50 ml ulei si apoi punem ceapa, ardeiul, dovlecelul, morcovul si pastranacul si le calim cca 10 min. Cand carnea este aproape fiarta, adaugam legumele calite, cartofii si fasolea, potrivim de sare si lasam la fiert pana se patrund legumele. Cand fasolea este fiarta, adaugam bulionul, dupa cat de acra vrem sa fie, lasam sa dea un clocot, tragem oala de pe foc, batem oul si-l amestecam cu un polonic de zeama, apoi turnam in toata oala. La final, adaugam mararul tocat. Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec