Ciorba de stiuca

de Ina in Supe/Ciorbe, 3 Iul 2010 | 17442 vizualizari

 

Cum v-ati obisnuit, la mine se gateste mult peste, in orice fel....

 

INGREDIENTE

 

  • capete si cozi de stiuca
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii sau suc de rosii
  • sare
  • 1 litru de bors
  • leustean verde

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stiuca:

 

     Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete  si  turnam borsul fierbinte.  Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda bine. 

     Daca avem la dispozitie, adaugam in ciorba si icre de peste. Dau o savoare deosebita! 

     Potrivim de sare, oprim focul si adaugam leustean verde, pentru aroma.

 

TIPS-URI

1

Borsul se adauga fierbinte.

2

Pune pestele in ciorba dupa ce adugi borsul. In felul acesta bucatile de pestele vor ramane intregi, nu se vor sfarma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

onuta 1

08.07.2010, 12:14

numai minunatii din mainile tale.

super super.

rivka 1

17.07.2010, 18:59

cum de mi-a scapat ciorba asta...mi-ai facut pofta!

Ina 1

17.07.2010, 19:28

am uitat si eu de ea, de cand am facut-o...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciorbica de legume cu carne de vita