Ciorba de vacuta

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 7 Mai 2010 | 5754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne  vita 500 g,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei,
  • 1 ceapa,
  • telina,
  • 1 pastarnac,
  •  paste fainoase 100 g,
  •  1 ou
  •  1 cana bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

spalam bine carnea si o taiem in bucatele micute pe care le punem la fiert in apa, spumam mereu, iar pt a fi siguri ca nu mai lasa spuma se adauga 1 lingura  sare.

Legumele curatate si tocate marunt se calesc in putin ulei si se adauga si ele peste carne,

se lasa la foc mic pana ce legumele si carnea sunt fierte.

Se adauga pastele fainoase,

intre timp se bate un ou peste care adaugam zeama fierbinte ,

se rastoarna in oala .Adaugam sare dupa gust si verdeata din belsug ( leustean , marar si patrunjel )se acopera vasul si se stinge focul.


Daca se prefera putin acrisoara se poate adauga 1 pahar bors  putina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ionela2682 1

07.05.2010, 17:27

te invit la masa atunci! cu lingurile alea 5!

Rocsi 1

07.05.2010, 17:57

de cand nu am mai mancat

madi_marin 1

07.05.2010, 18:08

i+as pune niste leustean proaspat tocat si as papa pana n+as mai putea.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume