Ciorba de vacuta cu tarhon

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 2 Feb 2015 | 4767 vizualizari

 

Numa buna pe vremea asta.

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr carne de vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi(am avut rasi la congelator)
  • 2 cartofi
  • 100 gr telina
  • 1 patrunjel
  • 200 gr varza alba
  • 100 gr mazare
  • 2 ardei grasi
  • 200 gr bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu tarhon:

Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece la fiert si se ia spuma din cand in cand cu spumiera. Se taie cubulete mici zarzavatul,(ardeiul,telina,patrunjelul), morcovul il putem pune ras sau cubulete.

Se calesc apoi in uleiul incins pana ceapa se inmoaie.Se adauga zarzavaturile calite in oala cu carne.

Cartofii se taie cuburi si varza fideluta. Se adauga si ele in oala plus si 1 lingurita de sare. Adaugam bulionul si mazarea.

Cand legumele si carnea sunt fierte potrivim de sare, adaugam verdeata si acrim cu zeama de tarhon.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciorba de vacuta se serveste simpla, cu smantana sau cu ardei iute murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

reisnaor_2006 1

03.02.2015, 11:36

Xandrinne 1

03.02.2015, 13:28

Delicioasa!!

mirela0911 1

03.02.2015, 14:29

Buna ciorba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui