Ciorba de varza cu afumatura

de Bucataras Medi in Ciorbe, 7 Oct 2010 | 9270 vizualizari

 

Va poftesc la o ciorba calda ca vine ora pranzului....................am vazut ca a facut Sylvia si mi-a facut pofta asa ca m-am pus pe "confectionat"

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaste afumate
  • 1 litru bors
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1/2 varza alba
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura leusetan
  • cimbru
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Taiem coastele in bucati potrivite le spalam si le punem la fiert.Cand sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa taiata marunt,morcovul taiat rondele , ardeiul gras taiat cubulete si varza taiata un pic mai mare.Lasam sa fiarba la foc potrivit sub capac.Cand totul este fiert adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, borsul si cimbrul. Mai lasam pe foc circa 15 min. dupa care tragem de pe foc si aromatizam cu leustean verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

madi_marin 1

14.10.2010, 14:22

MEDI...SI RETETA ASTA A TA E FURATA DE MIHAELA DRAGU DIN BUZAU SI POSTATA LA CONCURSUL BEKO....,,WWW.GATESTI-INGENIOS.RO,,....

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 15:26

daaaaaaaaaaaaaaa, am vazut Madi......le-am scris dar vad ca nu au luat nici o masura

gaby_duceag 1

14.10.2010, 15:27

vezi medi, pe mine m-au ascultat ; se vede de cine au frica )))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate