Ciorba de varza cu carnita de porc

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 13 Apr 2010 | 17786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 300g carne slaba de porc
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • o radacina mica de telina
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 500ml suc de rosii
  • sare
  • 1 lingurita rasa sare de lamaie
  • 1 crenguta cimbru
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu carnita de porc:

Varza se taie fideluta,se freaca cu sare si sare de lamaie,se amesteca cu uleiul si se lasa sa se inmoaie. Preparata astfel,varza nu se mai lasa la fund.

Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Restul de legume se curata, se spala si se taie cubulete si se pun si ele la fiert langa carne .Cand sunt fierte pe jumatate se pune si varza  iar dupa 5-10 minute de fiert se toarna si sucul de rosii.

Se lasa sa fiarba bine apoi se potriveste de sare si se adauga crenguta de cimbru.

Se opreste focul iar cimbrul se inlatura dupa 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu carnita de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

nadina73 1

14.04.2010, 00:55

consuelamocanu2000 1

05.12.2010, 09:57

foarte buna dar nu inteleg de ce mai pui cartofi daca e de varza

vero_closca 1

05.12.2010, 20:27

asa se face la noi in sat...cred ca e mai hranitoare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda, cu omleta