Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)

de alilianaa in Supe/Ciorbe, 12 Ian 2014 | 5360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 portii coaste si oase de vitel
  • 2 cepe albe
  • un ardei
  • un pastarnac
  • un morcov
  • o folie si jumatate ( de gheata) cu zeama de zarzare
  • sare
  • un ou
  • doua rondele fidea
  • 5 linguri rosii tocate de la borcan.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse):

Carnea de spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa faca spuma se arunca apa, se spala carnea si se pune in vasul pentru ciorba cu alta apa la fiert cu sare. Intre timp se curata ceapa, se spala, se toaca. De la congelator se scoate ardeiul, pastarnacul. Se curata si se toaca morcovul. 

Cand  carnea s-a fiert pe jumatate se adauga legumele. Se  fierb impreuna pana ce carnea este gata. Aproape de final se adaga rosiile. Dupa un timp  se adauga cuburile de suc de zarzare si se lasa la fiert. La final se  bate un ou si se pune fideaua. Se presara leustean verde. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

alilianaa 1

13.01.2014, 21:24

Bya, Lucy, multumesc

alilianaa 1

13.01.2014, 21:24

Lauramultumesc...a fost racoritoare..

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 08:30

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta