Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)

de alilianaa in Supe/Ciorbe, 12 Ian 2014 | 5726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 portii coaste si oase de vitel
  • 2 cepe albe
  • un ardei
  • un pastarnac
  • un morcov
  • o folie si jumatate ( de gheata) cu zeama de zarzare
  • sare
  • un ou
  • doua rondele fidea
  • 5 linguri rosii tocate de la borcan.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse):

Carnea de spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa faca spuma se arunca apa, se spala carnea si se pune in vasul pentru ciorba cu alta apa la fiert cu sare. Intre timp se curata ceapa, se spala, se toaca. De la congelator se scoate ardeiul, pastarnacul. Se curata si se toaca morcovul. 

Cand  carnea s-a fiert pe jumatate se adauga legumele. Se  fierb impreuna pana ce carnea este gata. Aproape de final se adaga rosiile. Dupa un timp  se adauga cuburile de suc de zarzare si se lasa la fiert. La final se  bate un ou si se pune fideaua. Se presara leustean verde. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (28)

alilianaa 1

13.01.2014, 21:24

Bya, Lucy, multumesc

alilianaa 1

13.01.2014, 21:24

Lauramultumesc...a fost racoritoare..

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 08:30

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]