Ciorba de zarzavat

de nadea68 in Ciorbe, 14 Aug 2013 | 4655 vizualizari

 

Vara o ciorba de zarzavat colorata si gustoasa..

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ceapa
  • dovlecei
  • morcovi
  • mazare
  • ardei
  • rosii
  • pastai
  • praz
  • ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • sare de lamaie
  • leustean
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat:

Legumele se spala si se taie in bucati mici.Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.

Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei.Dupa ce se inmoie un pic se adauga la restul de legume.

Se lasa la fiert cam 30-40 minute.Se adauga sarea si sucul de rosii.Dupa ce da in clocot se adauga paste sau orez(cam o lingura).Dupa ce pastele sunt gata se aduga sarea de lamaie daca este nevoie.

Se stinge focul si adaugam piperul, leusteanul si busuiocul taiat marunt.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

cand se caleste ceapa se pot adauga bucati de costita taiata felii,

2

in farfurie se poate adauga parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci cu dovlecel si hrisca