Ciorba de zarzavat si piept de curcan.

de Aurelia 07_07 in Ciorbe, 6 Oct 2013 | 11314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. piept de curcan
  • 4-5 morcovi
  • 1 ceapa nu prea mare
  • 1 ardei rosu
  • 4 tomate (1 galbena si 3 rosii)
  • frunze de patrunjel
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat si piept de curcan.:

Spalam carnea cu apa rece, dupa care o taiem cubulete.

Curatam zarzavatul (ceapa,morcovii,patrunjelul,telina), le spalam, dupa care le taiem marunt.

Tomatele le curatam de coaja si le taiem cubulete.

Spalam ardeiul si il curatam de samburi, dupa care-l taiem marunt ca pe zarzavat.

Intr-o oala de 4 l, punem uleiul la incins si incepem sa calim  ceapa, pana devine aurie .

Dupa care morcovii,patrunjelul,telina si ardeiul pana se inmoaie putin.

Apoi tomatele si la urma de tot carnea si mai lasam la calit vreo 5 minute  si turnam apa.

Punem sare dupa gust si lasam sa fiarba aproximativ 40 de minute.

Cand este gata fiarta, oprim focul si presaram frunza de patrunjel taiata marunt.

Se poate servi cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat si piept de curcan." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan