Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 5 Oct 2010 | 7863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 2-3 rosii
  • 1 litru de bors
  • o legatura de leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel:

Curatam aripioarele, le spalam si le punem la fiert intr-o oala cu apa.

Condimentam cu sare si lasam la fiert circa 15 min.

Spumam din cand in cand. Separat spalam , curatam si taiem ceapa, morcovul si ardeiul gras .

Adaugam totul in oala cu ciorba si  lasam la fiert circa 15 min. dupa care adaugam si dovlecelul taiat cubulete.

Cand totul este aproape fiert adaugam rosiile decojite si date prin razatoare si apoi si borsul(pe care l-am fiert separat) si mai lasam sa dea in cateva clocote.

Potrivim de sare, tragem de pe foc si asezonam cu leustean verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 08:48

te asteptam, nadina

Corinuta 1

07.10.2010, 12:33

hop si eu la spartul targului

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 12:41

Corina, bine ai venit...............las ca aici nu a fost asa batalie ca pe oua si carnati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]