Ciorba din oase de porc

de violeta30 in Supe/Ciorbe, 31 Dec 2019 | 3176 vizualizari

 

Bunătăți pentru Crăciun

 

INGREDIENTE

  • 7-8 oase de porc
  • 5-6 cartofi
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei roșii
  • 400 ml roșii în bulion
  • 1 l de borș
  • Sare/delikat
  • Verdeață (mărar și leuștean)
  • 7 l de apă
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc:

Legumele le curățăm, le spălăm și le tocăm cuburi.
Oasele se pun la opărit în apă clocotită 15 minute. Aruncăm apa rezultată și spălăm cu apă caldă oasele de resturile de spumă.
Punem apă (7 litri) într-o oală și lăsăm să fiarbă, când clocotește, adăugăm oasele și legumele, mai puțin roșiile. Când sunt bine fierte vom pune și roșiile. După 20 minute vom adăuga borșul fiert înainte.
La final batem două ouă, oprim focul, presărăm verdeața și luăm un polonic de ciorbă și adăugăm peste ouăle bătute. Acest amestec se va pune în oala de ciorbă. Va da ciorbei un aspect plăcut, dar și gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.01.2020, 21:02

Sunt grozave aceste ciorbe in sezonul rece!

dantes 1

04.01.2020, 10:49

Buna!

Anett 1

30.11.2021, 16:00

Foarte delicios si sanatos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]