Ciorba din oase de porc

de violeta30 in Supe/Ciorbe, 31 Dec 2019 | 2887 vizualizari

 

Bunătăți pentru Crăciun

 

INGREDIENTE

  • 7-8 oase de porc
  • 5-6 cartofi
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei roșii
  • 400 ml roșii în bulion
  • 1 l de borș
  • Sare/delikat
  • Verdeață (mărar și leuștean)
  • 7 l de apă
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc:

Legumele le curățăm, le spălăm și le tocăm cuburi.
Oasele se pun la opărit în apă clocotită 15 minute. Aruncăm apa rezultată și spălăm cu apă caldă oasele de resturile de spumă.
Punem apă (7 litri) într-o oală și lăsăm să fiarbă, când clocotește, adăugăm oasele și legumele, mai puțin roșiile. Când sunt bine fierte vom pune și roșiile. După 20 minute vom adăuga borșul fiert înainte.
La final batem două ouă, oprim focul, presărăm verdeața și luăm un polonic de ciorbă și adăugăm peste ouăle bătute. Acest amestec se va pune în oala de ciorbă. Va da ciorbei un aspect plăcut, dar și gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.01.2020, 21:02

Sunt grozave aceste ciorbe in sezonul rece!

dantes 1

04.01.2020, 10:49

Buna!

Anett 1

30.11.2021, 16:00

Foarte delicios si sanatos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca, cu carne de porc