Ciorba pescareasca cu zeama de varza

de Sidy in Ciorbe, 16 Feb 2011 | 4866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • zeama de varza
  • bucati de peste
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • telina
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba pescareasca cu zeama de varza:

Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna cu apa necesara. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari - mai putin ceapa ce se lasa intreaga. Se adauga zarzavatul la zeama de varza ce fierbe si se lasa sa dea in clocot. Se adauga bucatile de peste , pasta de gogosari si piperul si se lasa sa fiarba 15 minute. Se potriveste de sare daca mai este nevoie si se presara cu verdeata deasupra.

Simplu de facut dar foarte gustoasa. Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba pescareasca cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba lipoveneasca de peste