Ciorba radauteana

de maria_claudia in Ciorbe, 11 Sep 2010 | 10066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui,
  • morcov,
  • ceapa ,
  • delikat,
  • usturoi ,
  • smantana ,
  • otet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Carnea impreuna cu ceapa morcovul si delikatul se pun la fiert.Cand carnea este fiarta se da deoparte si se strecoara. Zeama rezultata se pune in oala, pieptul se dezoseaza si se taie fideluta.Se rastoarna carnea in oala si se mai fierbe2-3 minute.Se serveste cu otet muJdei de usturoi si smantana, ca la ciorba de burta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Ina 1

13.09.2010, 08:20

mmm, cred ca-i delicioasa, mai ales ca eu ador si ciorba de burta

hermann 1

04.09.2011, 23:51

eu faac din curcan e nemaipomenita

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta the best :)