Ciorba radauteana

de Miha in Ciorbe, 31 Iul 2009 | 7674 vizualizari

 

Am facut putina ciorba radauteana,ca mi-a fost frica de mofturosii mei,ca nu vor manca. Dar m-am inselat.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • 2 catei usturoi
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cate ori este nevoie.Se adauga legumele curatate,intregi.

Dupa ce au fiert,se strecoara supa.Pieptul de pui se taie fasii,iar legumele se paseaza.

Se pune supa din nou la fiert,dupa care se suspenda carnea si legumele pasate.

Usturoiul se piseaza,se pune intr-o strecuratoare si se toarna peste el cateva polonice din ciorba radauteana.Se arunca dupa ce am usturoiat supa dupa gust. Se potriveste gustul si de sare si piper.

Galbenusurile se bat si se amesteca cu smantana si se adauga in ciorba radauteana, amestecand usor.

Se mai fierbe cateva minute ciorba radauteana, apoi se opreste focul si se lasa "sa se aseze".

TIPS-URI

1

Ciorba radauteana se serveste cu verdeata proaspat tocata si zeama de lamaie dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de Ciorba de pui a la grec, bucurie gustativa intr-o reteta simpla si usor de preparat