Ciorba radauteana

de ana in Supe/Ciorbe, 3 Iul 2010 | 10530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 100 gr telina
  • 1 ardei
  • 3 catei de usturoi
  • 400 gr smantana grasa
  • 2 galbenusuri
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Curatam si spalam zarzavatul ,si il punem la fiert in 3 l de apa in care punem si pieptul de pui.Cand pieptul e fiert il taiem fasii iar zarzavatul il scoatem .Lasam supa sa se racoreasca 5 minute,timp in care frecam galbenusurile cu smantana.Cu un plonic turnam putin cate putin din supa peste ouale batute cu smantana ,pana aducem la temperatura supei.Apoi turnam peste toata supa.In mojar zdrobim usturoiul adaugam putina sare si punem in supa.La momentul servirii asezonam cu piper si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:30

Delicioasa aceasta ciorba.........5 furcu...........

ana 1

06.07.2010, 22:32

Multumesc Medi

Krystyan Trendy 1

04.12.2013, 08:28

gustoasa ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]