Ciorba radauteana de rata si pui

de Bucataras Diana in Ciorbe, 24 Mar 2018 | 4901 vizualizari

 

Anul trecut cand am facut ciorbita asta, voiam sa golesc congelatorul pentru ca eram in procesul de mutare inapoi acasa (prietenii stiu de ce :) ) Asa ca am folosit ceva legume congelate. A fost o ciorbita buna. :P

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bucati de rata (aripi, spate, gat)
  • 450 g piept de pui
  • 1 punguta ardei gras tocat, congelat
  • 1 pastarnac ras congelat
  • 5-6 morocvi mici
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura patrunjel congelat
  • 4 oua
  • 300 g smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana de rata si pui:

Spalam rata si pieptul de pui si le punem la fiert. Spumuim din cand in cand. Curatam telina,morcovul si ceapa. Taiem morcovul si telina bucati, iar ceapa o lasam intreaga. Dupa ce nu mai iese spuma, adaugam bucatile de morcovi si telina si ceapa intreaga. Cand sunt fierte carnea si legumele, le scoatem din ciorba, strecuram supa si scoatem carnea de pe oase. Blendam legumele fierte (fara ceapa). Punem supa strecurata pe foc, adaugam legumele blendate si carnea. Batem ouale cu smanatana, adaugam putin cate putin supa apoi turnam amestecul in supa. Oprim focul si adaugam leurda si patrunjelul tocate. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana de rata si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata cu zer si lapte batut