Ciorba taraneasca de vacuta

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 6 Mai 2014 | 6926 vizualizari

 

A doua ciorba pe ziua de azi ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 500g carne de vacuta (pulpa)
  • 400 g fasole verde congelata
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 50 g bulion
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mai micuta
  • sare
  • 250 g bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Spalam carnea cu apa rece si o punem sa fiarba in 2 l apa cu 1 lingura de sare . La primul clocot ,luam cu spumiera ,spuma de deasupra .

Intre timp curatam legumele,apoi le spalam cu apa rece.

Ceapa o tocam marunt si o adaugam impreuna cu fasolea, in oala in care fierbem carnea . Apoi adaugam dovlecelul,morcovii ,pastarnacul ,telina si ardeiul ,tocate cubulete .

Dupa ce au fiert legumele si carnea ,adaugam bulionul diluat cu putina apa ,apoi borsul strecurat.

La sfarsit, cand ciorba este gata, adaugam patrunjelul spalat in prealabil si tocat marunt ). Dupa gust ,mai adaugati si sare .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]