Ciorbita cu oase de porc

de Bucataras Monica in Ciorbe, 14 Feb 2016 | 3647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pahar orez
  • 2 cepe
  • 2 ardei gras
  • 1 telina
  • sare
  • 1l bors acru "de tara"
  • ardei iute
  • 1 legatura leustean
  • carne/oase de porc
  • 1 pastarnac
  • 1 lingura delicat(legume)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu oase de porc:

Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul. Dupa ce au fiert legumele adaugam bucatile de carne ,mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam borsul,delicatul,sarea,ardeiul iute si leusteanul tocate marunt . Mai lasam putin la fiert si ciorbica poate fi servita!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu oase de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]