Ciorbita usoara de pui

de adasev12 in Ciorbe, 30 Ian 2011 | 4368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc spate de pui
  • 2 fire de telina+radacina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 maini de taitei
  • smantana pt gatit
  • 2 lg suc de rosii
  • bors magic pt acrit
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita usoara de pui:

carnea se taie bucati si pune la fiert in apa si se dau cateva clocote pana iese toata spuma si se curata bine.

se adauga apoi in  apa ceapa si telina si se lasa la sa fiarba pe jumatate, apoi se adauga morcovii taiati rondele, si bulionul.

spre sfarsit se adauga si taiteii si se acreste cu bors  dupa gust, se mai lasa cateva clocote si se adauga si smantana de  gatit, apoi se stinge focul.

se pune o ceasca de apa rece sa se stampere  si apoi se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita usoara de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (14)

DIANA B 1

31.01.2011, 11:12

Wow , si eu am facut tot usurica asta sambata ... dar cu f multa smantana , sa completez ce n-au avut spinarile alea amarate

adasev12 1

31.01.2011, 18:39

mamaieelena, mersi, pup!

adasev12 1

31.01.2011, 18:40

onesta, si mie-mi palce cu smantana, dar sotului nu.... ...asa ca eu imi pun doar in farfurie....pupici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui reteta traditionala