Cipsuri din piept de pui

de diana_k in Pui, 4 Feb 2010 | 6530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui,
  • 4 linguri faina,
  • 4 linguri pesmet,
  • 3 oua,
  • 1 lingura de apa minerala,
  • 1 lingura mustar,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce
  • ulei pt prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri din piept de pui:

Pieptul de pui il taiem felii de circa 1cm.

Intr-o caserola sau punga se pune carnea, presaram faina, sare, piper si boia dulce.

Punem capacul si se scuturam bine pt a se condimenta bine carnea, dam la rece 1/2 ora.

Ouale se bat bine, adaugam apa minerala si mustarul.

Trecem carnea prin ou, apoi prin pesmet si o punem la prajit in ulei incins.

Se scoate si se lasa sa se scurga de grasime pe un prosop de hartie.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Meniu in stil chinezesc