Ciulama cu piept de pui

de vickyduta in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2010 | 12022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3-4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 capatana usturoi
  • 400 g smantana
  • sare, piper, delikat
  • putin ulei                       
  • o legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept de pui:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, ardeiul se spala, se curata de seminte, si se toaca cubulete, apoi se pune peste ceapa calita. Ciupercile se curata de pielita de deasupra se toaca si ele marunt se adauga peste ceapa si ardeiul calit. Intre timp am adaugat o canuta cu zeama in care a fiert pieptul de pui.
Pieptul se taie fasiute, se se pune in oala se lasa sa fiarba inabusit 15-20 de minute, se pune usturoiul pisat, otrivim de sare, piper si delikat dupa gust, adaugam smantana, se mai lasa 10 minute sa fiarba si se stinge focul. La sfarsit punem si patrunjelul si gata ciulamaua.
Va doresc pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe gratarul din cuptor !