Ciulama de pui

de Denissa in Pui, 22 Oct 2011 | 6884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe si aripioare de pui
  • usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • faina
  • unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se pune la fiert puiul impreuna cu morcovii, telina si putina sare. Cand este carnea fiarta se scoate separat.

Intr-o cratita de pune la incins untul peste care se adauga usturoiul taiat marunt.

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu zeama in care a fiert puiul turnandu-se peste untul cu usturoi. Se mai adauga zeama daca este nevoie. (Nu am scris cantitati la sosul de ciulama pentru ca fiecare face mai mult sau mai putin).

Cand e fiert sosul se adauga carnea si se lasa sa mai dea cateva clocote, potrivindu-se si de sare.

E ideala cu mamaliga.

TIPS-URI

1

nu caliti foate tare usturoiul pentru ca devine amar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]